Babagan Kita

Xiamen Pro Imp. & Exp Co., Ltd.

Sapa Kita

PRO.FENSION dibentuk ing 2014, Kantor pusat ing XIAMEN lan pabrik sing dununge ing Taman Perindustrian AnPing, Provinsi Hebei, sing dikenal minangka Kampung kelairan China Wire Meshes. Ing wiwitan, kita nggawe lan nyedhiyakake pagar bolong gandheng kanggo perusahaan energi surya Jepang. Nanging saiki, produk lan layanan berkualitas wis entuk reputasi lan bisnis sing gedhe uga berkembang ing Korea Selatan, Malaysia, Singapura, Kanada, Brasil, UAE, negara-negara Eropa. Kita wis dadi pabrikan profesional produk logam, nawakake Pagar Gandheng berkualitas tinggi, Pagar Rantai, Pagar Lapangan Tenun, Tumpukan Screw, Partisi Wire Mesh, Loker Wire Mesh, Troli Cage lan liya-liyane. Kita bisa nampa OEM kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

Napa PRO.FENS

Produk Kualitas

Janji kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi. Kabeh barang diproduksi kanthi ketat miturut Standar Organisasi Jaminan Mutu Jepang (JQA). Kita uga nampa inspeksi lapangan pihak katelu saka sisih sampeyan utawa nyedhiyakake sertifikat miturut Dewan Standar Umum Kanada (CGSB), American Society for Testing and Materials (ASTM) lsp.

Solusi profesional

Manajemen kita wis ngalami ing babagan ngembangake lan dagang produk logam luwih saka 10 taun lan menehi solusi profesional kanggo klien sing nutupi Jepang, Korea Selatan, Malaysia, Dubai, UAE, Prancis, Dubai, Kanada, AS lan liya-liyane. Utamane, kita tetep kerja sama sing apik kanthi mayoritas perusahaan Jepang lan luwih saka 3.000.000 pagar diekspor menyang Jepang saka pabrik kita. Kita duwe pengalaman ngatasi macem-macem masalah sing bisa kedadeyan nalika milih lan nginstal pagar.

Regane pabrik

Kita ngontrol kabeh link produksi saka bahan tuku-las-bending-coating-packing nganti dikirim menyang pelanggan. Kita dompet kanggo nyedhiyakake rega paling murah kanthi kualitas level sing padha.

Pangiriman cepet

Kita kerja sama karo maju internasional kanggo njamin supaya barang bisa dikirim menyang pelanggan kanthi efisien.

Pameran

Wiwit perusahaan sing dibentuk ing 2014, kita wis melu luwih saka 30 pameran utamane ing wilayah Jepang, Kanada, Dubai lan negara-negara Asia Tenggara. Kita nuduhake produk lan desain anyar ing pameran. Umume para pelanggan ngurmati layanan lan marem produk ing pameran banjur kerja sama karo kita. Saiki pelanggan biasa wis ditambah dadi 120.

Maret2017

Sep.2017

Sep.2018

Desember 2018

Februari2019

Jun.2019

Sep.2019