Produk sing Ditampilake

Galeri

Sapa Kita

PRO.FENSION dibentuk ing 2014, Kantor pusat ing XIAMEN lan pabrik sing dununge ing Taman Perindustrian AnPing, Provinsi Hebei, sing dikenal minangka Kampung kelairan China Wire Meshes. Wiwitane nyedhiyakake macem-macem pagar gandheng menyang Jepang. Nanging sawise 6 taun, kita wis ngembangake lini produk dadi pabrikan profesional produk wire mesh, nawakake Pagar Gandheng berkualitas tinggi, Pagar Rantai, Pagar Lapangan, Tumpukan Screw, Partisi Wire Mesh, Loker Wire Mesh, Cage Trolley lan liya-liyane. Kita uga nampa OEM kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.