Hubungi Kita

Xiamen Pro Imp. & Exp Co., Ltd.

Alamat

Kantor: No.31 Anling 2nd Road, Xiamen, China
Pabrik: Taman Industri, Anping County, Hebei, China

Telpon

Sales: + 86-592-5550626 (Jepang)
Dhukungan: + 86-592-5552829 (Inggris)
Dhukungan: + 86-592-13666064232

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita