Wadah Gulung

  • A Frame Metal Security Logistics Wire Mesh Roll Cage

    Kandang Logistik Keamanan Bingkai Logam Wire Mesh

    Pallet roll Frame 3 sisi sing gampang lan fleksibel iki uga nuduhake troli kandhang bingkai utawa troli kandhang gulung kawat Logistik, cocog kanggo ngangkut paket gedhe, kothak lan barang-barang gedhe liyane. Iki menehi mupangat ngirit ruangan amarga bisa ambruk kanthi gampang kanggo disimpen nalika ora digunakake.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage(3 Sided)

    Troli kandhang gulung abot kanggo transportasi material lan panyimpenan (3 Sisi)

    Troli kandhang gulung sing gampang lan fleksibel iki uga diarani troli gulung kontainer lan cocog kanggo ngeterake bungkus, kothak lan barang-barang gedhe liyane. Iki dibangun saka tabung lan platform baja galvanis. Iki menehi mupangat ngirit ruangan amarga bisa ambruk kanthi gampang kanggo disimpen nalika ora digunakake.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage (4 Sided)

    Troli kandhang gulung abot kanggo transportasi material lan panyimpenan (4 Sisi)

    Troli kandhang gulung sing gampang lan fleksibel iki uga diarani troli gudang, utawa kandhang gulung. Cocog banget kanggo ngeterake paket, kothak lan barang gedhe liyane.
  • Pallet tainer

    Tainer palet

    Tainer palet minangka sistem pitulung panyimpenan materi sing dirancang kanggo nyimpen bahan ing palet. Minangka struktur sing kuwat banget kanggo numpuk barang supaya sistem kasebut ambruk. Coba gunakake kabeh papan sing kasedhiya kanggo panyimpenan nganggo tainer palet. Malah produk sing ora bisa ditumpuk bisa ditumpuk ing plafon. Nalika digunakake. Tainer palet bisa disarang kanggo ngirit papan panyimpenan. Sistem panyimpenan sing umum modern kanggo gudang, fasilitas produksi, pusat ritel, lan fasilitas panyimpenan lan distribusi liyane. Sing bakal nambah kerapatan panyimpenan barang sing disimpen banjur biaya operasional uga bakal suda.
  • Heavy duty wire mesh roll cage trolley for material transportation and storage (4 sided)

    Troli kawat gulung kawat tugas abot kanggo transportasi material lan panyimpenan (4 sisi)

    Troli kandhang gulung gulung tugas abot biasane digunakake ing gudang lan supermarket gedhe. Iki minangka troli seluler lan bisa dilipat kanthi papat kastor kanggo ngangkut lan nyimpen bahan.
  • Wire decks for pallet racking system

    Geladak Kawat kanggo sistem rak palet

    Dek kawat bolong tugas abot iki dirancang kanggo digunakake ing rak palet industri kanggo nggawe area panyimpenan barang sing luwih cilik. Gampang dipasang sing mung dipasang ing balok tanpa ndandani sing dibutuhake.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage (4 shelves)

    Troli kandhang gulung abot kanggo transportasi material lan panyimpenan (4 rak)

    Troli kandhang gulung sing gampang lan fleksibel iki uga diarani troli gulung kontainer lan cocog kanggo ngeterake bungkus, kothak lan barang-barang gedhe liyane. Iki dibangun saka tabung lan platform baja galvanis. Iki menehi mupangat ngirit ruangan amarga bisa ambruk kanthi gampang kanggo disimpen nalika ora digunakake.
  • Foldable galvanized pallet mesh boxes for warehouse storage

    Kothak bolong palet galvanis sing bisa dilipat kanggo panyimpenan gudang

    Kothak bolong palet digawe saka kabel galvanis paling ora kanthi diameter 5mm lan dirancang kanthi gampang dilipat lan bisa ditumpuk. Iki digunakake kanggo ndandani kapasitas gudang, panyimpenan rapi lan picking order, lan uga nambah panggunaan efektif ing ruang panyimpenan.