Cara nginstal pager rantai

ANATOMI Pagar Link Rantai

new (1)

LANGKAH 1 Kitung pinten materi sing dibutuhake

new (2)

● Tandhani titik sing tepat sing pengin sampeyan temokake pojok, gerbang lan mburi kanthi cat semprotan utawa sing padha.

● Ukur dawa total ing antarane kiriman pungkasan.

● Saiki sampeyan bakal bisa ngatur dawa anggar sing dibutuhake (biasane ditampilake ing meter).

LANGKAH 2 Tandha lan instal postingan pungkasan

jty (1) jty (2)

● Nggunakake spade dig bolongan kanggo saben pojok, gerbang lan pungkasan lokasi postingan

● Bolongan kudu luwih amba kaping telu tinimbang postingan

● Ambane bolongan kudu 1/3 dawane tulisan.

jty (1) jty (2)

● Isi bolongan nggunakake salah siji opsi ing ngisor iki

CONCRETE: Kanggo asil paling apik, isi bolongan kasebut kanthi kerikil 4 inci lan pateni nganti kompak banjur tambah 6 inci beton ing sisih ndhuwur. Banjur lebokake tulisan ing beton teles lan wenehake paling ora 1 dina konkrit kasebut disetel. Isi bolongan liyane kanthi rereget. 2)

TANPA CONCRETE: Sijine cagak ing tengah bolongan banjur isi bolongan sing kebak watu gedhe kanggo nahan cagak kasebut. Banjur tambahake bumi nganti kenceng lan kompak.

mn (1) mn (2)

PENTING: Gunakake level kanggo mesthekake yen kiriman lurus banjur diamanake ing panggonane. Iki penting yen pagar sampeyan ora bakal lempeng.

LANGKAH 3 Tandha lan instal kiriman penengah sampeyan

t (1)

● Ikat tali ing kiriman sampeyan.

● Dhuwur postingan menengah kudu dhuwur bolong link rantai + 50mm (2 inci) supaya sampeyan duwe celah cilik ing sisih ngisor pager yen wis dipasang.

t (2)

● Tandhani kesenjangan 3 meter ing antarane pojok, gerbang lan pos pungkasan sing bakal menehi tandha lokasi kiriman penengah sampeyan.

LANGKAH 4) Tambah band tension lan tutup menyang kiriman

th

● Tambahake pita ketegangan menyang kabeh postingan kanthi sisih rata sing nuduhake njaba pager.

● Yen sampeyan duwe postingan sudhut, sampeyan butuh 2 x ketegangan band sing nuduhake loro-lorone.

● Sampeyan kudu nambah siji pita ketegangan kurang saka dhuwur pager, ing sikil. Contone

Pager dhuwur 4 kaki = 3 tali ketegangan

Pager dhuwur 5 kaki = 4 pita ketegangan

Pager dhuwur 6 kaki = 5 tali ketegangan

nh (1)

● Tambahake tutup menyang kabeh postingan kaya ing ngisor iki

● Tutup nganggo daur ulang = pos tengah (ngidini rel bisa dilewati)

● Tutup tanpa daur ulang = pos pungkasan

● Miwiti ngencengi kabeh kacang lan baut, nanging aja nganti kendur supaya bisa nyetel mengko.

LANGKAH 5) Instal rol ndhuwur

nh (2)

● Puter rel ndhuwur liwat daur ulang ing tutup.

● Tugak bakal nemplek menyang siji liyane kanthi nyurung pucuk ngelawan.

● Yen cagak dawa banget, potong nganggo hacksaw.

● Sawise cagak wis dipasang kencengake kabeh kacang lan baut

LANGKAH 6) Gantung bolong link chain

nh (3)

● Miwiti salah sawijining pos pungkasan wiwit mbukak bolong ing dawa pagar sampeyan

y (1)

● Nenun garis tegangan liwat pucuk gulung bolong sing paling cedhak karo pos pungkasan

y (2)

● Pasang bilah ketegangan menyang pita ketegangan ngisor ing pucuk pungkasan.

● Bolong uga kudu 2 inci saka lemah. Yen ora nyetel dhuwure pita ketegangan, kencengake bolt.

jyt (1)

● Tarik gulung bolong kanthi kenceng ing sadawane pager lan kendurake. Ing jalur iki sampeyan mung kudu mbusak kendur, sampeyan durung ngencengi pager kanthi permanen.

jyt (2)

● Tambah sawetara pager pager kawat kanggo masang bolong ing rol ndhuwur.

LANGKAH 7) Babagan bolong link chain

jyt (3)

● Nenunake tab ketegangan sakitar 3ft saka pos pungkasan

● Banjur pasang bar tandu menyang garis ketegangan

● Pasang penarik pagar ing bar tandu lan pos pungkasan banjur engkol menyang alat sing ngencengi bolong.

● Bolong cukup nyenyet nalika sampeyan bisa ngenceng udakara 2-4 cm nganggo tangan ing area bolong link chain sing kaku.

jyt (4)

● Nalika ngencengi bolong, mesthine bakal ana bolong sing bisa dibuwang.

● Uculake untaian kabel saka bolong kanggo ngilangi keluwihan.

jyt (5)

● Nenunake batang tegangan permanen liwat bolong lan pita ketegangan sing dipasang ing tiang pungkasan

● Banjur kencengake gandum lan bolt band

● Banjur copot pita ketegangan sementara

jyt (6)

● Aman bolong menyang ril lan cagak kanthi tali pager

● Selehake hubungan sampeyan kaya ing ngisor iki (iki ora prelu tepat).

24 inci sadawane ril

12 inci ing postingan garis

jyt

PILIHAN (ngalangi kewan supaya ora mlebu ing pager sampeyan). Menenun kawat ketegangan ing sisih ngisor bolong ing sadawane pager sampeyan. Banjur tarik kenceng lan dasi menyang kiriman pungkasan.

 

 

 


Wektu kiriman: Jan-13-2021