Kawat kawat bolong kandhang tugas abot kanggo transportasi material lan panyimpenan (4 sisi)

Katrangan singkat:

Troli kandhang gulung gulung tugas abot biasane digunakake ing gudang lan supermarket gedhe. Iki minangka troli seluler lan bisa dilipat kanthi papat kastor kanggo ngangkut lan nyimpen bahan.


Detail Produk

Tag Produk

PRO.Fences ngasilake troli kandhang gulung kanthi kualitas luwih dhuwur miturut Asosiasi Kualitas Jepang. Lan desain sing luwih manusiawi. Kita ngelas waja rata lan pengikat musim semi ing sangisore beting dhasar kanggo nambah kapasitas muatan lan melu troli kanthi gampang. Kita ngrancang mesin cuci karet ing garis ngisor bolong sisih kanggo nyuda gangguan gesekan nalika digunakake. Sisih infill bolong kawat bakal nyegah barang cilik sing tiba nalika transportasi lan lawang sing bisa dikunci nggawe panyimpenan barang.

Lamaran

Troli kandhang bisa digunakake kapan wae lan ing endi wae kanggo gerakan paket sing lancar saka sak papan menyang papan liyane kanthi aman. Sampeyan bisa nggunakake umume ing supermarket lan gudang minangka penanganan materi / penanganan panyimpenan / picking order lsp.

Spesifikasi

Barang Ora .: PDC-05

Umume Dim .: L 1125 × W 800 × H 1800mm

Inner Dim: L 1075 × W750 × H1600mm

Loading: 500kgs UDL / Kandang

Caster: Kastor putar kanthi rem

Bolong: 60 × 60mm

Tingkat Rak: 2 Rak

Heavy duty wire mesh roll cage trolley for material transportation and storage (4 sided)

Fitur

1) Kapasitas panyimpenan gedhe

Troli kabeh dhuwur nganti 1,8m lan ambane 0,8 m bakal nyedhiyakake papan gedhe kanggo nyimpen barang.

2) Durasi

Nganggo katrampilan las canggih kanggo ngelas troli kanthi struktur sing kuat.

3) Keamanan

Kabeh sisi troli diisi bolong kawat ora bisa tiba barang nalika transportasi.

Referensi

dv
ndf
vs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita