Pagar bolong gandheng bentuk L kanggo bangunan arsitektur

Katrangan singkat:

Pagar kawat las berbentuk L umume digunakake minangka pager arsitektur, sampeyan bisa nemokake ing sekitar omah, bangunan komersial, lan parkir. Uga pager keamanan sing adol panas ing pasar APCA.


Detail Produk

Tag Produk

Proses produksi pager gandheng bentuk L padha karo pager las liyane. Iki minangka pager baja sing nggunakake kawat baja sing gandheng dhisik lan sing nomer loro butuh mesin bending kanggo nggawe bentuk L ing sisih ndhuwur lan ngisor pager. Pungkasan, rampung ing lapisan bubuk. Iki pager bolong kawat sing kuat lan awet uga pager sing apik.

PRO.Fences nyedhiyakake pagar kawat las L kanthi prosesi teknologi penyemprotan elektrostatik lan bahan bubuk berkualitas tinggi "Akson". Iki nggawe pager kita apik ing anti karat, lan warnane apik. Kita menehi saran babagan warna coklat tuwa lan putih sing uga populer ing pasar. Cocog karo bangunan komersial. Wangun lan warna sing lembut bisa cocog karo lingkungan bangunan sing apik.

Lamaran

Pagar bolong kawat kanthi bentuk L umume dipasang kanthi tiang persegi lan mbutuhake landasan beton. Iki asring digunakake minangka pager keamanan lan dekorasi bangunan komersial, omah-omah omah, parkir.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 2.5-4.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 60 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Pos: 30 × 40 × 1.5mm

Perlengkapan: SUS 304

Rampung: Dilapisi bubuk (Coklat, Ireng, Putih, Ijo, Kuning, Abu-abu)

L-shaped welded wire mesh fence

Fitur

1) Nggoleki sing atraktif

Bentuk L sing mlengkung ing sisih ndhuwur pager tanpa ujung kawat sing landhep, lan warna sing bisa diremehake bisa dekorasi bangunan sampeyan.

2) Durasi

Iki digawe saka kawat baja ketegangan sing dhuwur lan rampung ing lapisan bubuk lengkap supaya pager iki luwih awet lan nyegah karat lan karat.

3) Efektif biaya

Cara instalasi langsung saka kirim siji potong bakal nyepetake wektu konstruksi lan ngirit biaya tenaga kerja uga.

Info Pengiriman

Item NO.: PRO-10 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita