Pagar Mesh Gandheng Galvanis Wangun M Kanggo Tanduran Surya

Katrangan singkat:

Pagar kawat las 3D sudhut mlengkung uga diarani pagar gandheng kawat, pagar baja galvanis, pager keamanan, pager surya. Iki minangka pager jinis penjualan panas ing wilayah APAC, utamane Jepang lan umume digunakake ing proyek surya minangka hambatan keamanan.


Detail Produk

Tag Produk

PRO.Fence ngasilake lan nyebar macem-macem pager bolong kawat las kanggo memenuhi akeh aplikasi. Kayata pager bolong las 3D sudhut mlengkung, pager anti-menek keamanan, pagar bolong arsitektur. Iki minangka pager baja sing nggunakake kawat gandheng dhisik banjur butuh mesin bending kanggo nggawe macem-macem bentuk ing panel. Kabel panel bolong las diproses supaya pas banget, nggawe alangan sing pas lan awet.

Desain PRO.Fences lan gawé pager kawat las 3D Melengkung jinis iki kanggo aplikasi tanduran tenaga surya. Kita utamane nyedhiyakake galvanis sing dicelupake kanthi panas lan sawetara wektu uga, klien mbutuhake bubuk dilapisi utawa dilapisi PVC uga. Kanggo pondasi, ana 2 pilihan kanggo sampeyan pilih kalebu tumpukan lemah, blok beton. Kita saranake tumpukan sekrup kanggo ngirit wektu konstruksi yen proyek kasebut ana ing wilayah sing kompleks.

Lamaran

Iki asring digunakake ing tanduran tenaga surya, peternakan surya, nanging uga bisa digunakake ing taman industri, terisolasi dalan.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 2.5-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Kirim: φ48 × 1.5mm /50ught70ught1.5mm

Yayasan: tumpukan lemah, blok beton

Perlengkapan: SUS 304

Rampung: Celup galvanis / Bubuk dicelup panas / dilapisi PVC (Coklat, Ireng, Putih)

M-shaped welded mesh fence

Fitur

1) Kekuwatan dhuwur

Proses kabel kawat sing berkualitas kanthi kekuatan ketegangan sing dhuwur, lan rampung nganggo galvanis sing dicelupake panas (seng dilapisi nganti 450g / m2), kumpulake kanthi nggunakake fuse SUS 304 Dheweke duwe peran anti-korosi sing luar biasa. PRO.FENS njamin ora karat paling ora suwene 6 taun.

2) Luwes

Iki kalebu panel bolong, postingan lan tumpukan lemah. Struktur sederhana bakal mbantu nginstal kanthi gampang ing situs. Jarak antarane kiriman bisa diatur ing endi wae, sanajan ing gunung sing miring.

3) Durasi

Bentuk lentur segitiga ing sisih ndhuwur lan mudhun panel bolong kanggo nahan kejut eksternal lan uga nggawe pager katon apik.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-01 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

M-shaped welded wire mesh fence (1)
M-shaped welded wire mesh fence (4)
M-shaped welded wire mesh fence (7)
M-shaped welded wire mesh fence (8)
M-shaped welded wire mesh fence (3)
M-shaped-Galvanized-Welded-Mesh-Fence-For-Solar-Plants

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita