Gulung kawat bolong dilapisi PVC kanggo aplikasi industri lan pertanian

Katrangan singkat:

Bolong kawat las dilapisi PVC uga minangka pagar kawat bolong las nanging dikemas ing gulung amarga diameter kawat saka tinny. Iki diarani pagar kawat bolong Holland, jaring pager Euro, bolong pagar tapel wates PVC Hijau ing sawetara wilayah.


Detail Produk

Tag Produk

Bolong kawat dilapisi PVC digawe saka kawat baja liwat proses otomatis lan teknik las canggih. Diselehake kanthi horisontal lan vertikal kanggo mbentuk struktur bolong sing kuat. Banjur dikemas ing lapisan plastik PVC. PRO.Fences bisa nyedhiyakake warna warna kanthi ora mung ijo. Lan uga bisa galvanis kanggo nutupi seng sadurunge dilapisi PVC kanggo nyuda korosi ing kahanan cuaca sing lembab. Instalasi kanggo bolong kawat dilapisi PVC gampang lan gampang dirampungake, mung kudu bolong ban lan dipasang nganggo kabel sawise meksa dipasang ing lemah. Bolong kawat PVC cukup murah, tahan banting, tahan korosi, lan nduweni sifat isolasi sing apik.

Lamaran

Bolong kawat dilapisi PVC digunakake kanthi akeh ing industri lan lapangan pertanian, transportasi lan pertambangan kanggo keperluan kayata omah unggas, kandhang landasan pacu, rak pengeringan, layar pangatusan woh, pager.

Spesifikasi

Diameter kabel: 2.0-3.0mm

Bolong :: 60 * 60, 50 * 50 50 * 100,100 * 100mm

Dawa: 30 m ing gulung / 50m ing gulung

Kirim: φ48 × 2.0mm

Fittings: Galvanis

Rampung: dilapisi PVC (Ireng, Ijo, Kuning)

PVC coated wire mesh

Fitur

1) Efektif biaya

Cara kanggo ngolah bolong kawat dilapisi PVC lan cara nginstal biayane luwih murah tinimbang bolong kawat las liyane.

2) Tahan korosi

Bolong kawat kanthi galvanis lan bubuk ditutupi nggawe panel nyuda karat lan korosi nalika digunakake lan tahan suwe.

3) Ngumpul kanthi gampang

Cukup struktur kalebu panel bolong, kirim siji potong bisa dipasang kanthi cepet lan ora butuh katrampilan.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-06 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

PVC-coated-wire-mesh

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita