Pagar Mesh Galvanis Las M-shaped (Siji-Bagéyan) kanggo peternakan solar

Katrangan singkat:

Pagar bolong gandheng bentuk M dirancang kanggo tanduran surya / peternakan surya. Dadi uga diarani "pagar tanduran surya". Mirip karo pagar tanduran solar liyane, nanging nggunakake postingan on-piece kanggo ngirit biaya lan nyederhanakake langkah-langkah konstruksi.


Detail Produk

Tag Produk

Yaiku jinis pagar kawat bolong las sing digawe saka kawat baja kelas dhuwur sing diproses ing las dhisik banjur nggunakake mesin bending kanggo nggawe V dibentuk ing sisih ndhuwur lan ngisor. Pungkasan, rampung nganggo galvanis dicelup panas kanggo jas seng udakara 450g / m kanggo nyuda karat lan karat ing panggunaan. Iki minangka pager bolong kawat sing kuat lan tahan lama lan digunakake minangka hambatan keamanan kanggo pertanian surya, lapangan industri.

PRO.Fences bisa nyedhiyakake kanthi diameter diameter kawat, jarak bolong, dhuwure pager,

Iku gumantung karo kabutuhan tartamtu proyek sampeyan. Kita ngrancang perlengkapan ukuran cilik, dudu pos siji lan siji ukuran, tinimbang dipisahake kanggo nyuda biaya proyek lan nalika nggawe panggunaan tetep. Pilihan paling apik sampeyan yen golek pager sing berkualitas lan regane murah kanggo proyek sampeyan. Pelanggan mayoritas nggunakake minangka pagar keamanan pembangkit listrik, taman industri, parkiran, dalan dll.

Lamaran

Iki asring digunakake ing pembangkit listrik tenaga surya, peternakan surya, nanging uga bisa digunakake ing taman industri, papan parkir, lan isolasi dalan gedhe.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 2.5-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Kirim: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rampung: Celup galvanis panas / Galvanis listrik / Bubuk dilapisi

M-shaped welded mesh fence(one-piece post)

Fitur

1) Kekuwatan dhuwur

Proses kabel kawat sing berkualitas kanthi kekuatan ketegangan sing dhuwur, lan rampung ing galvanis sing dicelupake panas kanggo seng dilapisi 450g / m2, kumpul nganggo SUS 304 fittings. Dheweke duwe peran anti-korosi sing luar biasa. PRO.FENS njamin ora karat paling ora suwene 6 taun.

2) Luwes

Iki kalebu panel bolong, postingan. Struktur sederhana bisa mbantu nginstal kanthi gampang ing situs. Jarak antarane kiriman bisa diatur ing endi wae, sanajan ing gunung sing miring.

3) Durasi

Bentuk lentur segitiga ing sisih ndhuwur lan mudhun panel bolong kanggo nahan kejut eksternal lan uga nggawe pager katon apik.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-04 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

fgn
M-shaped Galvanized Welded Mesh Fence (One-piece Post) (3)
M-shaped Galvanized Welded Mesh Fence (One-piece Post) (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita