Pagar pertanian kanggo sapi, wedhus, rusa, jaran

Katrangan singkat:

Pager pertanian minangka jinis pagar tenun kayata pager rantai nanging dirancang kanggo kandhang ternak kayata sapi, wedhus, rusa, jaran. Dadi, masarakat uga ngarani "pagar ternak" "pagar wedhus" "pager rusa" "pager jaran" utawa "pager ternak".


Detail Produk

Tag Produk

PRO.Fences nggawe pagar pertanian kanthi kawat baja galvanis kelas tinggi lan nenun kanthi mesin tenun otomatis. Kawat kasebut wis ditutupi seng nganti 200g /dikenali kanthi antioksidan sing apik lan uga kekuatan sing dhuwur. Pagar pertanian kita bisa tahan kahanan cuaca sing angel lan ora bisa dilalekake karo kewan sing kuwat. Mesin tenun sing digunakake saiki bisa ngolah simpul jinis anyaman kalebu Monarch Knot, Square Deal Knot, Cross Lock knot lan uga beda beda, diameter kawat. Tipe simpul lan spesifikasi apa sing bakal digunakake gumantung karo kewan sing kuwat anggar. PRO.Fences bisa menehi sampeyan solusi sing disesuaikan kanggo njaga macem-macem kewan sing aman lan aman.

Lamaran

Sadurunge milih pager pertanian, sampeyan kudu mikir babagan jinis ternak sing sampeyan pengin ngemot. Informasi iki bakal nemtokake pagar pertanian cocog karo kabutuhan sampeyan. Ukuran kewan lan karakteristik prilaku sing beda-beda ndadekake beda dhuwur, diameter kawat, jinis simpul. Kayata kijang kasebut didorong liwat lorong kanggo meksa pager, mula mbutuhake pager tarik tinggi ing simpul kunci silang lan jarak 6 inci. Kanggo sapi umume kewan sing paling gampang dipasang, mula kita saranake jinis simpul tunggal ing jarak sing luwih gedhe nanging pager sing luwih dhuwur. Penting ngerti macem-macem sing bakal mbantu sampeyan milih pagar pertanian sing bener.

Spesifikasi

Diameter kawat: 2.0-3.6mm

Bolong: 100 * 100mm / 70 * 150mm

Kirim:φ38-2.5mm

Jembar: 30 / 50meter ing gulung

Dhuwur: 1200-2200mm

Aksesoris: Galvanis

Rampung: Galvanis

Field fence

Fitur

1) Kekuwatan dhuwur

Pagar pertanian iki kagolong pagar anyaman lan digawe saka kawat baja galvanis. Bakal nyedhiyakake pager sing apik banget lan nolak kejut saka kewan.

2) Anti karat sing apik

Kawat diproses ing lapisan seng sadurunge ditenun. Lan lapisan seng nganti 200g / bakal muter anti-korosi.

3) Gampang dipasang

Pagar pertanian sederhana ing struktur lan gampang dipasang. Sampeyan kudu nyetir pos menyang lemah dhisik banjur gantung kabel bolong lan ban nganggo pos kanthi nggunakake kabel.

4) Ekonomi

Struktur sederhana uga dilengkapi bahan kurang bakal ngirit biaya. Bungkus kanthi gulung bakal ngirit uga ongkos kirim lan panyimpenan.

5) Keluwesan

Jinis anyaman bisa nambah keluwesan ing pager lan nyegah kejut saka kewan.

Info Pengiriman

Item NO.: PRO-07 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 20gulung

Referensi

Field fence (4)
Field fence (3)
Field fence (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita