Pager Wire Mesh Dilapisi Powder bunder kanggo teknik teknik Kota

Katrangan singkat:

Pager bolong kawat bolongan dobel uga diarani pagar bolong kawat dobel, pagar kebon, pagar dekoratif. Iki minangka pager sing becik kanggo nglindhungi properti lan uga katon ayu. Dadi digunakake kanthi liar ing teknik Kota, teknik arsitektur.


Detail Produk

Tag Produk

Pager bunder dobel iki uga kalebu pagar bolong las, digawe saka kawat baja. Iki pager baja nggunakake kawat galvanis (sawetara pabrikan nggunakake kawat wesi ireng) gandheng dhisik banjur butuh mesin bending kanggo nggawe O bentuk ing sisih ndhuwur lan ngisor. Iki pager bolong kawat sing kuat lan tahan lama lan digunakake minangka hambatan keamanan sing dhuwur.

PRO.Fences nyedhiyakake pager bolong kawat bunder kaping pindho digawe saka panel bolong kawat galvanis lan rampung ing bubuk elektrostatik dilapisi. Sing bakal nambah anti-korosi lan nambah wektu panggunaan. Gaya panel sing bentuke O dirancang kanggo nghias kebon sampeyan lan banjur pisah karo tangga teparo. Dadi, digunakake ing area bangunan, komunitas, taman, dalan, lsp.

Lamaran

Nduweni macem-macem aplikasi kalebu parkir, bandara, dalan gedhe, bangunan omah lan liya-liyane.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 3.0-3.6mm

Bolong: 60 × 120mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm × W2000mm

Kirim: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rampung: Dilapisi bubuk (Coklat, Ireng, Ijo, Putih)

Double rings wire mesh fence

Fitur

1) Kekuwatan dhuwur

Pager bunder dobel iki minangka pagar kawat bolong las, lan jarak jala cilik kanggo nambah kekuwatan.

2) Nggantheng

Wangun O ing sisih ndhuwur lan ngisor, ora ana ujung sing landhep utawa angel kanggo ngindhari karusakan saka pucuk kawat kanggo wong lan katon apik. Uga, lapisan bubuk ing macem-macem warna kanggo nyukupi kebutuhan dekorasi.

3) Anti korosi

PRO.FENS nggunakake bubuk Akson merek terkenal kanggo nutupi kanggo nambah peran anti-korosi lan umur layanan.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-09 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

Double rings wire mesh fence (2)
Double rings wire mesh fence (3)
Double rings wire mesh fence (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita