Pagar kawat las galvanis kanggo aplikasi pertanian lan industri

Katrangan singkat:

Pagar kawat las galvanis dirancang kanggo proyek kasebut kanthi anggaran winates nanging mbutuhake pager sing kuat. Iki digunakake akeh ing tetanen lan industri amarga larang regane.


Detail Produk

Tag Produk

Proses produksi pagar kawat gandheng galvanis luwih gampang tinimbang pagar las liyane. Kaping pisanan, nggunakake kawat baja sing gandheng lan sing nomer loro rampung dicelup panas tanpa nganggo tikungan. Kanggo ngirit biaya, kita ngrancang panel bolong iki tanpa dipasang kanthi bentuk sudhut mlengkung lan ringkes. Nanging diameter kawat sawise lapisan galvanis bisa 4mm lan seng dilapisi nganti 450μ / mg dadi kekuatan lan pagar bolong tahan lama sing kuat.

PRO.FENS nyedhiyakake pagar kawat las galvanis ing macem-macem ketinggian, diameter kawat lan jarak bolong miturut panjaluk. Dibandhingake karo pesaing liyane, produk galvanis kita duwe kaluwihan lapisan seng padhang lan lengkap tanpa residu seng. Sing bakal nambah anti-korosi lan nambah wektu panggunaan.

Lamaran

Pilihan sing paling apik yen nggoleki pager sing berkualitas lan regane murah kanggo proyek sampeyan. Pelanggan mayoritas nggunakake minangka pagar keamanan pembangkit listrik, taman industri, peternakan lsp.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 4.0mm

Bolong: 100 × 100mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Pos: 40 × 40 × 2.5mm

Fittings: Galvanis

Rampung: Panas dicelup galvanis

Galvanized welded wire fence

Fitur

1) Kekuwatan dhuwur

Proses kabel kawat sing berkualitas kanthi kekuatan ketegangan sing dhuwur, lan rampung nganggo galvanis sing dicelupake panas (seng dilapisi nganti 450g / m2), kumpulake kanthi nggunakake fuse SUS 304 Dheweke duwe peran anti-korosi sing luar biasa. PRO.FENS njamin ora karat paling ora suwene 6 taun.

2) Luwes

Iki kalebu panel bolong, postingan lan tumpukan lemah. Struktur sederhana bakal mbantu nginstal kanthi gampang ing situs. Jarak antarane kiriman bisa diatur ing endi wae, sanajan ing gunung sing miring.

3) Durasi

Bentuk lentur segitiga ing sisih ndhuwur lan mudhun panel bolong kanggo nahan kejut eksternal lan uga nggawe pager katon apik.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-05 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

Galvanized-welded-wire-fence

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita