358 Pagar bolong keamanan sing dhuwur kanggo aplikasi kunjara, pager bangunan kanggo keamanan properti

Katrangan singkat:

358 Pager bolong kawat keamanan uga nuduhake 358 pager kawat anti-menek, 358 bolong anti-menek, pagar las keamanan penjara. Umume digunakake kanggo pager keamanan pakunjaran, militer lan lapangan liyane sing mbutuhake pagar keamanan sing dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

PRO.Fence ngasilake lan nyebar macem-macem pager bolong kawat las kanggo memenuhi akeh aplikasi. Kita duwe tim sing efisien lan mesin canggih bisa nyedhiyakake barang sajrone 14 dina sawise nampa pesenan. Tim QC ngontrol saben bagean prosesi pager kalebu las, mlengkung, nutupi lan uga nawakake layanan pager pra-kumpul kanggo ngirit wektu ing situs.

Pagar bolong kawat keamanan 358 jinis iki digawe saka baja ringan. Lan biasane rampung kanthi dicelup galvanis sing dicelupake kanthi panas. Iku padha karo pager las liyane ing prosesi nanging bolong kurang luwih 76,2 × 12,7mm lan kawat baja diameter 4mm. Dadi angel banget kanggo nembus lan nyerang nggunakake alat tangan konvensional. PRO.FENS nyedhiyakake pager anti-menek 358 digawe saka bolong abot kanthi keamanan sing jembar 2500 mm lan dhuwure 2000mm nganti 3300mm. Sawetara panel bisa dipasang ing ndhuwur siji liyane. Mangkono bisa uga entuk dhuwur total 6300 mm.

Lamaran

358 Pagar bolong keamanan sing dhuwur minangka anti-menek & anti-potong alangan sing cocog kanggo pager ing

Pakunjaran, situs militer, properti industri lan komersial, pembangkit listrik, rumah sakit aman lsp.

Spesifikasi

Kawat Dia.[.0.0.0.0mm

Bolong: 76,2 × 12,7mm

Ukuran panel: H2000-3000mm × W2400mm

Pos: 60 × 60 × 1.5mm

Yayasan: tumpukan lemah, blok beton

Fittings: SUS304 / panas dicelup galvanis

Rampung: Galvanis / bubuk bubuk dicelupake kanthi panas

358 high security wire mesh fence-1

Fitur

1) Digawe saka kawat karbon berkualitas paling sethithik diameter 4mm lan rampung ing lapisan galvanis sing dicelupake (seng dilapisi nganti 450g / m2). Iki uga duwe peran anti-korosi lan umur panjang.

2) Jarak bolong 76.2 × 12.7mm kanthi diameter 4mm kawat galvanis sing dicelupake dadi angel banget dipotong lan dipanjat. Kanthi kawat berduri ing sisih ndhuwur, cocog dadi pagar keamanan tingkat tinggi penjara, rumah sakit, pangkalan militer, bandara lan sapanunggalane.

3) Gampang kanggo ngirim lan nginstal.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-12 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

358 High security wire mesh fence for prison military application (4)
358 High security wire mesh fence for prison military application (3)
358 High security wire mesh fence for prison military application (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita