Pagar Mesh Gandheng BRC kanggo Pagar Arsitektur

Katrangan singkat:

Pagar bolong gandheng BRC minangka pager khusus kanthi babak ramah lan uga diarani pager top roll ing sawetara wilayah. Pagar bolong las sing populer ing Malaysia, Singapura, Korea Selatan kanggo aplikasi perumahan lan komersial.


Detail Produk

Tag Produk

Pager BRC digawe kanthi mbengkongake struktur segitiga ing sisih ndhuwur lan ngisor kanthi dhasar pagar bolong kawat las. Iki pager baja nggunakake kawat baja diameter luwih gedhe sing dipasang kanggo nolak kejutan eksternal. Struktur ing sisih ndhuwur lan ngisor katon apik kanggo narik kawigaten. Lan kawat baja ketegangan sing dhuwur ing struktur bolong sing tepat nyedhiyakake sistem pagar keamanan sing dhuwur kanggo bangunan. PRO.Fences pasokan BRC pager bolong kabel gandheng ing macem-macem ukuran lan warna. Uga 2 perawatan permukaan galvanis lan bubuk beda. Kita tuku kabel baja kelas karbon lan merek bubuk Akzon Nobel sing misuwur, lan nggunakake peralatan canggih kanggo proses.

Lamaran

Pagar bolong las BRC umume digunakake minangka pager dekoratif kanggo kebon, taman, lan kebun binatang, utawa pager keamanan ing parkiran, bandara, kolam renang, komunitas lan sapanunggalane. Pilihan sing cocog yen sampeyan golek pager sing awet lan apik.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 3.0-6.0mm

Bolong: 50 × 150mm / 75 × 150mm / 50 × 100mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm × W2000mm / 2500mm

Pos: Pos babak, Pos persegi

Yayasan: Blok beton, tumpukan lemah

Fittings: SUS304 / Galvanis

Rampung: Galvanis / Bubuk dicelup panas (coklat, Ireng, Ijo, Putih, Abu-abu)

BRC welded wire mesh fence

Fitur

1) Panel bolong pisanan galvanis lan banjur semprotan elektrostatik ing permukaan. Pagar BRC duwe resistensi korosi sing apik.

2) Gulung ndhuwur ora menehi pinggiran sing landhep utawa angel kanggo ngindhari kerusakan ujung kawat kanggo wong.

3) Desain khusus ing sisih ndhuwur lan ngisor katon luwih apik lan cocog kanggo dekorasi kebon sampeyan. Uga katon apik kanggo nuduhake kebon sampeyan saka njaba.

4) Struktur sederhana ora prelu mbuwang wektu ing instalasi lan pangopènan.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-11 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

BRC welded wire mesh fence (5)
BRC welded wire mesh fence (2)
BRC welded wire mesh fence (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita