Panel pagar logam berlubang kanggo aplikasi arsitektur

Katrangan singkat:

Yen ora pengin nuduhake tampilan sing ora tumoto lan nggoleki pager sing apik lan apik, nambah nilai estetis kanggo properti sampeyan, pagar lembaran logam berlubang iki bakal dadi pager sing apik. Dirakit saka sheet perforated lan postingan kothak logam bakal gampang dipasang, gampang lan cetha.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar berlubang yaiku logam lembaran sing wis ditinju kanthi mekanis kanggo mbentuk pola bolongan. Pancen angel dikalahake nalika nerangake pagar. Pagar lembaran logam berlubang nduweni fitur ruang privasi lan tampilan sing apik dibandhingake karo pagar wire mesh sing dilas.

PRO.FENS nyedhiyakake pagar lembaran logam berlubang digawe saka waja lan dilapisi bubuk. Kekuwatan lan bobot sing unggul saka baja dadi cocog kanggo pagar keamanan. Lan rampung nganggo bubuk bubuk, jupuk warna kanggo nyukupi kebutuhan dekorasi sampeyan. Kajaba nggunakake pagar, lembaran logam berlubang uga duwe macem-macem aplikasi ing proyek konstruksi, kalebu tembok akustik lan panel plafon, panel infill railing, sunshades, lan gerbang lan panggunaan liyane. Kanthi pilihan pola berlubang sing luwih gedhe, lembaran logam berlubang dadi luwih populer ing desain lan spesifikasi bangunan arsitek.

Lamaran

Lembaran logam berlubang minangka produk multi-guna lan duwe macem-macem aplikasi. Bisa digunakake kanggo bangunan langit-langit, tangga, balkon, tutup protèktif kanggo mesin. Uga diproses ing pager lan digunakake minangka alangi keamanan lan dekorasi kanggo properti sampeyan.

Spesifikasi

Kekandelan panel: 1.2mm

Ukuran panel: H600-2000mm × W2000mm

Pos: 50 × 50 × 1.5mm

Fittings: Galvanis

Rampung: Dilapisi bubuk

Perforated metal sheet fence

Fitur

1) Akurasi lan Efisiensi

Mesin canggih kanthi akurat bisa ngolah panel logam berlubang kanthi dimensi sing disesuaikan bakal njamin panel bisa nyukupi kebutuhan sampeyan lan cocog ing situs kanthi efektif.

2) Macem-macem

Kita bisa nyuplai panel berlubang kanthi macem-macem pola kalebu bolongan bunder, bolongan alun, bolongan slotted lan uga menehi warna. Sampeyan bisa dekorasi lan nambah pesona tartamtu kanggo properti sampeyan.

3) Layanan tahan lama

Pagar logam berlubang minangka solusi paling apik yen golek pagar sing apik anti karat lan tahan lama. PRO.FENS digawe saka lembaran logam galvanis lan dilapisi bubuk elektrostatik kanggo nyedhiyakake layanan sing tahan lama.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-13 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

dfbfdb
Perforated-metal-sheet-fence
a3d2cfe3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita