Pagar Mesh Dilapis Powder kanthi bentuk C Kanggo Tanduran Daya

Katrangan singkat:

Pagar bolong gandheng bentuk C minangka penjual panas liyane ing Jepang kanggo nggunakake omah utawa tanduran surya. Iki uga diarani pager gandheng kawat, pagar baja galvanis, pager keamanan, pager surya. Lan akrab karo pager kawat las 3D sudhut mlengkung ing struktur nanging beda karo bentuk tikungan ing sisih ndhuwur lan ngisor pager.


Detail Produk

Tag Produk

Proses produksi bentuk C pager bolong kawat las padha karo pager las liyane. Yaiku pager baja nggunakake kawat galvanis sing gandheng sepisanan banjur butuh mesin bending kanggo nggawe C bentuk ing sisih ndhuwur. Iki pager bolong kawat sing kuat lan tahan lama lan digunakake minangka hambatan keamanan sing dhuwur.

PRO.FENS nyedhiyakake pagar bolong gandheng bentuk C digawe saka panel bolong kawat galvanis lan rampung nganggo bubuk bubuk. Sing bakal nambah anti-korosi lan nambah wektu panggunaan. Kita nyedhiyakake fittings ukuran cilik tinimbang sing gedhe kanggo ngirit biaya kanggo pelanggan lan nalika nggawe panggunaan konsisten. Iki uga dadi pilihan sing populer kanggo mayoritas pelanggan ing Jepang lan digunakake kanthi akeh ing sistem pagar tanduran surya, bangunan omah, komunitas, taman, dalan gedhe lsp.

Lamaran

Sampeyan bisa nemokake kanthi gampang ing sekitar bangunan perumahan, komunitas, taman ing Jepang lan uga biasane digunakake ing pager perimeter tanduran surya.

Spesifikasi

Kawat Dia.utaki.6-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Kirim: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rampung: Dilapisi bubuk (Coklat, Ireng, Putih)

C-shaped welded mesh fence

Fitur

1) Macem-macem

Pagar bolong kawat las iki digawe saka kawat baja lan bisa disesuaikan kanthi beda-beda, ukuran beda kanggo nyukupi kebutuhan ing situs lan anggaran proyek.

2) Anti korosi

Lumahing pager rampung ing bubuk elektrostatik sing dilapisi lan PRO.FENS nggunakake merek terkenal yaiku Akson, lapisan bubuk paling ora nganti 150μm. Ditambah maneh, kabeh perlengkapan sing cocog yaiku bahan SUS304. Dheweke duwe peran anti-korosi sing luar biasa. PRO.FENS njamin ora karat paling ora suwene 6 taun.

3) Luwes

Iki kalebu panel bolong, postingan lan tumpukan lemah. Struktur sederhana bakal mbantu nginstal kanthi gampang ing situs. Jarak antarane kiriman bisa diatur ing endi wae, sanajan ing gunung sing miring.

4) Durasi

Bentuk bunder setengah bunder ing sisih ndhuwur lan ngisor panel bolong kanggo nolak kejutan eksternal lan uga nggawe pager katon apik.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-12 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

C-shaped welded wire mesh fence (2)
sdb
C-shaped welded wire mesh fence (3)
C-shaped welded wire mesh fence (4)
C-shaped welded wire mesh fence (6)
C-shaped welded wire mesh fence (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita