Pager Rantai Rantai Kanggo aplikasi komersial lan omah

Katrangan singkat:

Pagar rantai uga diarani jaring kawat, pagar kawat bolong, pager kawat rantai, pager siklon, pager angin topan, utawa pager inten-bolong. Iki minangka jinis pagar tenunan sing biasane digawe saka kawat baja galvanis lan pagar perimeter populer ing Kanada lan Amerika Serikat.


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik pager rantai diarani tenun. Kabel kasebut mlaku vertikal lan ditekuk dadi pola zigzag saengga saben "zig" pancing nganggo kabel langsung ing sisih siji lan saben "zag" kanthi kabel langsung ing sisih liyane. Iki nggawe pola berlian karakteristik ing pager rantai. PRO.Fence nggawe pager rantai-link ing galvanis sing dicelupake kanthi panas yaiku proses nambah lapisan seng protèktif ing baja kanggo nyuda karat lan karat. Kita uga nyediakake pagar rantai-dilapisi vinil sing digawe saka kabel galvanis kanthi dilapisi vinil. Umume jinis pager rantai biasane dipasang ing sikil beton. Nanging PRO.Fence bisa nyedhiyakake tumpukan lemah kanggo nyuda jejak karbon lan ngirit wektu instalasi. Kajaba iku, PRO.FENS duwe tim R&D bisa ngrancang produk supaya cocog karo pasar supaya bisa nyedhiyakake macem-macem jinis pagar rantai.

Lamaran

Pagar rantai minangka sistem pagar sing paling populer, serbaguna lan ditampa umum kanggo aplikasi perumahan, komersial lan industri. Sampeyan bisa nemokake ing sekitar bangunan omah, lapangan tenis, lapangan basket, sekolah, pusat perbelanjaan, taman lan liya-liyane. Pager rantai uga digunakake banget ing roto-roto asu, kandhang loker, kandhungan utilitas, pager panel portebel.

PRO.Fences nyedhiyakake pagar rantai ing bubuk Galvanis utawa Full bubuk lan ing macem-macem dhuwur lan spesifikasi.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 2.5-4.0mm

Bolong: 60 × 60mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm30m / 50m ing gulung

Kirim: φ48 × 1,5

Yayasan: Tumpukan sikil / sekrup beton

Kelengkapan: SUS304

Rampung: Dilapisi Galvanis / Bubuk (Coklat, Ireng, Ijo, Putih, Krem)

Chain link fence-1

Fitur

1) Efektif biaya

Pagar rantai minangka pager ekonomi sing paling akeh dibandhingake karo pager liyane amarga biaya instalasi paling murah. Desain roll-out nggawe gampang dipasang lan didandani yen bagean pager rusak. Pagar link rantai bakal dadi pilihan sing cocog yen anggaran sampeyan dadi kuwatir.

2) Macem-macem

Pagar rantai bisa beda-beda ing dhuwur, ukuran beda lan kabeh warna. Malah struktur bisa diatur kanggo macem-macem aplikasi.

3) Durasi

Struktur tenun kanthi kawat baja ketegangan sing dhuwur bisa nyebabake kejut eksternal, lan jarak pola zig menehi cara angin utawa salju kanggo nyegah pager saka karusakan sing gegandhengan karo cuaca.

4) Keamanan

Anggar baja sing kuwat iki bisa nggawe alangan aman kanggo properti sampeyan. Pagar link rantai iki bisa dipasang ing dhuwur 20ft yen dibutuhake lan nambah kawat berduri ing sisih ndhuwur kanggo nyegah menek.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-08 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 20gulung

Referensi

Chain link fence (1)
Chain Link Fence For commercial and residential application 1
Chain-Link-Fence-For-commercial-and-residential-application-2
Chain link fence (2)
Chain link fence (3)
Chain link fence (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita