Pagar kawat las 3D sudhut mlengkung, pagar bolong las populer minangka pager keamanan omah ing Amerika Utara

Katrangan singkat:

Pagar kawat las 3D sudhut mlengkung nuduhake pagar kawat las 3D, panel pager 3D, pager keamanan. Iki padha karo pagar kawat las bentuk M-liyane, nanging beda karo jarak bolong lan perawatan permukaan amarga beda aplikasi. Pagar iki asring digunakake ing bangunan omah kanggo nyegah wong-wong mlebu omah sing ora diundang.


Detail Produk

Tag Produk

PRO.Fence ngasilake lan nyebar macem-macem pager bolong kawat las kanggo memenuhi akeh aplikasi. Pagar bolong las Melengkung 3D iki dirancang kanggo panggunaan omah. Iki digawe saka kawat baja lan diameter kawat nganti 5mm sawise nutupi. Kabel dipasang bebarengan kanggo mbentuk bolong 75 × 150mm, nggawe alangan sing pas lan awet. Panel bolong kabeh udakara 2,4 m kanthi 4 sudhut segi sudhut mlengkung ing ndhuwur sing cukup dhuwur minangka sistem pagar omah.

PRO.FENS nyedhiyakake pager kawat las 3D sudhut mlengkung ing bubuk elektrostatik sing dilapisi sing katon luwih alus ing permukaan. Utawa sampeyan bisa milih lapisan PVC kanggo ngirit biaya. Pagar kawat las iki nggunakake pos persegi lan klem kanggo dipasang sing gampang dirampungake.

Lamaran

Iki minangka pager sing cocog kanggo omah omah.

Spesifikasi

Kawat Dia .: 5.0mm

Bolong: 150 × 50mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Pos: pos persegi

Yayasan: blok beton

Perlengkapan: SUS 304

Rampung: bubuk elektrostatik dilapisi / dilapisi PVC (Coklat, Ireng, Putih lsp)

3D curved welded wire mesh fence-1

Fitur

1) Umur lawase dawa

Iki digawe saka kawat baja berkualitas tinggi sekitar diameter 5mm lan lapisan bubuk elektrostatik udakara 120g / m2. Kawat kekuatan dhuwur lan karat dhuwur njamin umur layanan sing dawa.

2) Ngumpul kanthi gampang

Iki kalebu panel bolong, postingan lan dipasang kanthi clamp. Struktur sederhana bakal mbantu nginstal kanthi gampang ing situs.

3) Keamanan

Anggar baja sing kuwat iki bisa nggawe alangan aman kanggo properti sampeyan.

Info Pengiriman

Barang NO.: PRO-03 Wektu Utama: 15-21 HARI Produk Orgin: CHINA
Pembayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Pelabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SETS

Referensi

613abd2e
e0054bbb9655ccbb1e78c7b798df264d
7e4b5ce23

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita